Main menu
eye_1.jpg

PRIMA CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE OFTALMOGENETICĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

Timișoara, Hotel Timișoara (Sala Viena), 22 aprilie 2017

Dragi prieteni și colegi,

Ne revine deosebita plăcere de a vă invita la Prima Conferință Natională de Oftalmogenetică cu participare internaţională care se va desfășura la Timișoara, sâmbătă 22 aprilie 2017.

 Oftalmogenetica este o ramură transdisciplinară, focusată pe studiul patologiei oculare de cauză genetică. În țara noastră, această abordare este nouă. Apariția Societății Române de Oftalmogenetică și buna sa colaborare cu SRGM (Societatea Română de Genetică Medicală) își propune ca, prin organizarea acestei prime conferințe, să deschidă noi perspective în acest domeniu. Această conferință se adresează medicilor geneticieni, oftalmologi, pediatri, endocrinologi, medicilor de familie, biologilor, chimiștilor/biochimiștilor, specialiști sau aflați în program de pregătire, tuturor celor interesați de bolile oculare de cauză genetică.

Participanții la conferință vor avea ocazia să cunoască Timișoara, unul dintre cele mai frumoase și importante orașe din România, desemnat Capitală Culturală a Europei pentru anul 2021, Timișoara este primul oraș din Europa iluminat electric și locul de unde a început revoluția anticomunistă din decembrie 1989.

Prezenţa distinșilor nostri invitați din străinătate și a dumneavoastră ne onorează și ne oferă un motiv în plus să credem că această conferință își va atinge finalitatea dorită.

Vă aşteptăm cu drag, 

Prof Dr. Maria Puiu
președinte Societatea Română de Genetică Medicală

Dr. Florina Stoica
președinte Societatea Română de Oftalmogenetică


Evenimentul va fi creditat cu ore de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor din România.

ÎNREGISTRARE

Participarea la prima ediție este gratuită.

  • Este asigurat accesul la sesiunile ştiinţifice, mapă, volumul de rezumate, masa de prânz, coffee break. Accesul la masa de prânz se face numai în baza ecusonului.
  • Nu se  asigură cazare.

 

REZUMATE

Cei care doresc să participe cu lucrări (comunicare orală/postere) sunt rugați să trimită rezumatele în limba română și engleză la adresa  de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Lucrările pot fi sub formă de:

  • comunicări orale (scrise în limba română și engleză, maxim 350 de cuvinte)
  • postere (dimensiune maximă 120x90 cm)

 Termenul limită este  15 martie 2017.

Toate lucrările acceptate de Comitetul Științific vor fi incluse într-un volum de rezumate.

Informarea autorilor despre acceptarea lucrărilor (oral/poster) va fi efectuată pe e-mail până la data de 30 martie 2017.

EVENIMENT ASOCIAT

Conferința va fi însoțită de un proiect interdisciplinar, la confluența artei, tehnologiei și științelor medicale în Galeria de Artă Contemporană Calina, aflată în incinta hotelului.

 

Pentru orice probleme sau întrebări legate de participarea dumneavoastră la acest eveniment ne puteți contacta la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Secretariatul conferinței va funcționa pe toată perioada conferinței.